2011. július 26., kedd

Márton László: Kortársunk, Bibó István - Jelenlegi ára: 1 585 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kortársunk, Bibó István: (Pallas tudástár)A könyv listaára: 1667 Ft. Leírás:
Bibó István az utóbbi két évtizedben minden bizonnyal az egyik legtöbbször idézett és hivatkozott politikai gondolkodó volt. A kötet szerkesztői arra törekedtek, hogy olyan tanulmányokat gyűjtsenek egybe, amelyek a bibói életmű időszerűségének kérdését járják körbe. A kötet első részébe a Parlamentben 2007. decemberében, Érték és felelősség címmel megtartott konferencia előadásai kerültek. A második fejezet egy másik 2003-ban, a hévízi Bibó István Gimnáziumban szervezett konferencia előadásaiból nyújt válogatást. A kiadvány utolsó részébe nyugati emigráns értelmiségiek (Borbándi Gyula, Borsody István, Révai András és Szabó Zoltán) jó részt a hatvanas években írott tanulmányai, valamint Sándor Iván esszéje és Kenedi Jánosnak a Bibó-szobornál 2005-ben elmondott beszéde került. Az előbb említetteken kívül többek között Kende Péter, Huszár Tibor, Litván György, Vitányi Iván írásait tartalmazó kötetben politikusok, írók, filozófusok szociológusok és történészek értékelik a Bibó szellemi örökségét. Az egymással is polemizáló írások nem egysíkú képet adnak Bibó István gondolkodásáról, sokszínűségükkel maguk az életmű elevenségét reprezentálják. Az újabb Bibó-kötet azt jelzi, hogy a Bibóról és Bibóval folytatott viták még nem zárultak le. ISBN: 978-963-87995-1-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 585 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 23:31
. Márton László: Kortársunk, Bibó István - Jelenlegi ára: 1 585 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése