2011. július 29., péntek

Magyarország egyházi földleírása - Jelenlegi ára: 7 370 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyarország egyházi földleírása a XIV. század elejénA könyv listaára: 8990 Ft. Leírás:
A 19-20. század fordulóján alkotó jeles történész nagyszabású könyve a középkori magyar településföldrajzra nézve szolgál pótolhatatlan adatokkal. Az eredetileg 1891-92-ben megjelent kétkötetes mű a Vatikáni Levéltárban őrzött 14. századi tizedjegyzékek alapján rekonstruálja a középkori Magyarország egyházi igazgatását az érsekségektől a plébániákig kiterjedően, a teljesség igényével. A felhasznált forrásokat és feldolgozás módszereit, eredményeit bemutató tanulmánnyal kiegészített mű az egyes érsekségek, püspökségek és esperestségek felállítására, kiterjedésére vonatkozó általános bevezetők mellett döntően a középkori plébániák történetére közöl adatokat. Függelékben közli a dézsmalajstromokból kimaradt, de ismert egyházas helyeket is. A mű használatát a második kötetben található részletes hely- és névmutató könnyíti meg, amely egyben az eredeti forrásokat kiadó kötet (Rationes collectorum pontificorum in Hungaria. Pápai tized-szedők számadásai, 1281-1375 Budapest, 1887 új kiadás: Budapest, METEM, 2000) mutatójaként is szolgál. A hely- és településtörténeti kutatásokban ma is haszonnal forgatható mű reprint kiadásának sajnálatos hiányossága, hogy nem tartalmazza az eredeti kiadványhoz mellékelt térképeket. ISBN: 978-963-9263-63-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 370 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:41
. Magyarország egyházi földleírása - Jelenlegi ára: 7 370 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése