2011. december 25., vasárnap

VTech VSmile MOTION játékkonzol újszerű - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

"A V. Smile konzol tévére köthető oktató videojáték, mellyel a gyerekek játékos formában tanulhatnak. Ennek a konzolnak a tovább fejlesztett változata a V. Smile Motion, mely több díjat is nyert 2009-ben.
 A V. Smile Motion konzolt az óvodás korú gyerekek számára fejlesztették ki, így 3-7 éves korosztály részére ajánljuk. A konzolhoz különböző játékszoftverek is vásárolhatók, attól függően, hogy melyik mesét kedveli gyerekünk. Így a kedvenc mesefigurájával játszva tanulhat, és ismerkedhet az angol nyelvvel.
 A V. Smile Motion vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik, melybe mozgásérzékelő van építve. A joystick jobb és bal kézben egyaránt használható, tehát alkalmas jobb és balkezes gyermekek számára is. A konzolba mozgásérzékelő is beépítésre került, mely lehetővé teszi, hogy a joystick-ot vagy magát a kontrollert használjuk a játék irányítására.
 A V. Smile Motion konzol kompatibilis a V. Smile szoftverekkel is, így a korábbi játékok is használhatók.   A gép és a játékok angol nyelvűek. "
A játékot egy éve vásároltuk és nagyon keveset használtuk!
Az ár tartalmazza a képen látható játékkazettákat is!  


Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 14:18
. VTech VSmile MOTION játékkonzol újszerű - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése